Rochii de seara Targu Jiu

Atelier si magazin de rochii de seara Targu Jiu. Clientele din Targu Jiu care cumpara sau dau comanda la prima proba primesc 10% extra reducere.
Chiar daca atelierul nostru nu este in Targu Jiu te invitam sa ne vizitezi sau sa comanzi online ( trebuie sa soliciti telefonic sau pe mail tablelul de masuri pentru a fi completat si modelul dorit ) si vei primi un EXTRA discount de 10% daca achizitionezi o rochie de seara din stoc sau pe comanda.
Numeroase doamne si domnisoare din Targu Jiu ne-au vizitat showroom-ul si au devenit cliente Alice Design. Le multumim din suflet tuturor fetelor din Targu Jiu ca ne-au recomandat mai departe si pentru ele am creat modele mai frumoase si mai speciale.
Toate rochiile de seara Alice Design sunt unicat iar Alice cauta in continuu sa urmeze cele mai noi si apreciate tendinte din moda si furnizori de aplicatii, dantele si materiale fine si luxoase. Rochiile sunt create de la zero in atelierul propriu din Bucuresti, lucru care ne permite sa schimbam aspecte legate de design si materiale in acord cu dorintele fiecarei cliente Alice Design.
Daca rochia de seara sau de ocazine de vis nu se afla pe site-ul nostu puteti trimite o poza sau o schita pe mail si noi o realizam la comanda.

Rochii de seara Targu Jiu - Alice Design