Eva 2016

Rochiile care fac parte din noua colectie de rochii de mireasa pregatita pentru 2016 sunt subilime! Rochii usoare, fluide (aici includem si modelele tip printesa), materiale fine, tull englezesc, captuseala naturala, matase 100% naturala. O colectie simpla si delicata, dar in acelasi timp interesanta, cu rochii extravagante lucrate din materiale usoare si rafinate care pot fi purtate de oricine, indiferent de varsta.


Colectia Eva 2016 a fost inspirata de sublimul elegantei simplitatii si se adreseaza atat mireselor care prefera modelele de bal sau printesa cat si celor care doresc o aparitie spectaculoasa purtand o sirena mulata si gratioasa.
Rochiile de mireasa din colectia 2016 combina materiale fine, de cea mai buna calitate (matase, tulle englezesc, broderii delicate si dantele sofisticate), cu elemente de accesorizare brodate manual (cristale Swarovski si perle). Rochiile de mireasa din colectia Eva sunt unice, designul fiind foarte usor de personalizat in functie de dorintele individuale,
astfel incat tu, viitoarea mireasa te vei simti apreciata si speciala.


Eva 2016 - rochii de mireasa (3) - Alice Design