Modele rochii mireasa 2017 Royal

Modelele care fac parte din colectia Royal de rochii de mireasa pregatita pentru anul 2017 sunt variate si se adreseaza atat mireselor care vor rochii tip printesa cu trena lunga, dar si celor viitoarelor mirese care doresc rochii usoare si fluide. Rochiile de mireasa Alice Design sunt realizate in atelierul propriu si la cerere, pot fi realizate la comanda cu modificari de design si materiale.O colectie cu un caracter nobil cu rochii de mireasa extravagante incarcate de dantele fine si delicate, accesorizate cu perle, pietre Swarovski, paiete si pietre semipretioase. Rochiile de mireasa realizate in atelierul nostru se disting prin croiala impecabila. In colectia de rochii de mireasa 2017 - Royal calitatea finisajelor atentia la detalii si finetea materialelor sunt desavarsite. Miresele noastre se vor bucura de caracterul unic pe care il are fiecare rochie!

Fiecare rochie de mireasa este creata in atelierul propriu, astfel fiind usor de personalizat si lucrat exact pe masurile fiecarei cliente. Putem aduce modificari de design sau materiale orcicarei rochii, personalizand modelul in functie de preferintele viitoarelor mirese.

Daca iti doresti un look romantic, poti alege rochia de mireasa 2017 Royal 05, Royal 23 sau Royal 19. Iti poti etala silueta de invidiat intr-o rochie tip sirena, stramta pe corp, cum ar fi Royal 10, Royal 17 sau Royal 24. Iar pentru o eleganta aparte, alege un model mai extravagant precum Royal 02, Royal 04, sau Royal 22.


Fie ca preferi modele de printesa sau empire, sirena sau tip A, te invitam in showroomul Alice Design din Bucuresti pentru a te incanta cu modele elegante si sublime atat din colectia de rochii de mireasa 2017 - Royal, dar si cu modele din anii precedenti care au bucurat numeroase mirese Alice Design.

Rochii de mireasa 2017 Royal - Alice Design