Modele rochii seara si ocazie lungi

Rochii de seara lungi si elegante inspirate de frumusetea si rafinamentul femeii moderne. Noua noastra colectie este ralizata din materiale delicate si fluide (matase , aplicatii si dantele fine) si incearca sa raspunda tuturor dorintelor clientelor noastre astfel, daca esti in cautarea unei rochii de seara lungi sa te opresti la noi. Lasa-te invaluita de romantism si iti promitem ca te vei simti ca o regina purtand o rochie lunga, eleganta si pretioasa realizata in atelierul Alice Design din Bucuresti.


Rochia lunga ocupa, fara echivoc, un loc de aparte in sufletul si in garderoba noastra. Rochia lunga radiaza eleganta si rafinament, iar rochiile de seara Alice Design iti vor innobila silueta si te vor cuceri de la prima proba. Imbinarea voalului de matase cu dantela si aplicatiile de perle, cristale, paiete si pietre semipretioase, intr-un mod subtil si elegant, a dat nastere unor modele pretioase si nobile.


De ce Alice Design? Raspunsul este simplu:
"pentru ca fie vorbim de rochii scurte de cocktail sau de rochii lungi de seara, toate modelele noastre sunt croite in altelierul propriu si croitoresele si brodezele noastre vor crea rochita direct pe masurile si forma corpului tau. Ele vor avea in vedere toate dorintele si modificarile tale privind ajustarea si modificarile de design si materiale".


Lasa-te purtata de bucuria inspirata de eleganta si frumos si vino in atelierul Alice Design din Bucuresti pentru a proba rochiile lungi create cu dragoste si pasiune de designer-ul Alina Gheorghe.

Rochii de seara lungi - Alice Design