Modele rochii mireasa 2018 Jewel

Rochiile care fac parte din colectia Jewel de rochii de mireasa creata de Alice pentru anul 2018 sunt variate si se adreseaza atat mireselor care doresc rochii somptuoase de printesa cu trene lungi, dar si viitoarelor mirese care sunt in cautare de rochii fluide si usoare. Rochiile de mireasa din colectia Jewel 2018 sunt realizate in atelierul Alice Design si la cerere, pot fi create la comanda, in functie de preferintele tale, cu modificari de materiale, aplicatii si design.


Vogue este o colectie pretioasa, cu rochii de mireasa somptuoase si extravagante, accesorizate cu perle, pietre Swarovski, paiete si pietre semipretioase, brodate fin si delicate, se disting prin croiala impecabila si atentia la fiecare detaliu. In colectia de Jewel 2018 calitatea si finetea materialelor sunt desavarsite. Pentru ca miresele noastre sunt speciale am creat aceste modele unice inspirate de frumos si sublim, fiecare rochiie avand o poveste proprie.


Fiecare model va fi croit in atelierul propriu, astfel, fiind usor de personalizat si lucrat exact pe masurile viitoarei mirese. Daca iti doresti un look romantic, poti alege rochia de mireasa 2018 Jewel 01 sau Jewel 03. Iti poti etala silueta de invidiat intr-o rochie tip Sirena, stramta pe corp, iar pentru o eleganta aparte, alege un model Empire sau A-Line.


Fie ca preferi rochii Printesa sau Empire, Sirena sau Tip A, te invitam in magazinul si atelierul Alice Design din Bucuresti pentru a te proba cu rochite elegante si sublime atat din colectia de rochii de mireasa 2018 - Jewel, dar si cu modele din anii precedenti care au incantat numeroase mirese Alice Design.

Rochii de mireasa 2018 Jewel - Alice Design