Colectia Luxury

Rochii de mireasa create de Alice in colectia Luxury Edition 2023 combina materialele fine (matase, voal, dantela fina si pretioasa) cu designul complex si extravagant. Rezultatul este unul spectaculos dar in acelasi timp permisiv, astfel modelele pot fi realizate in atelierul Alice Design si la cerere, cu modificari de design si materiale.

Luxury Edition 2023 este o colectie de rochii de mireasa scumpe care se adreseaza mireselor indraznete si promoveaza stilul somptuos si maiestuos al rochiei de mireasa. O combinatie perfecta intre trecut si prezent, aspectele vintage se contopesc intr-o armonie perfecta cu materialele si croiala moderne. Brodate fin si delicate, se remarce prin atentia la detalii si croiala impecabila. In colectia de Luxury Edition 2023, ca si in precedentele colectii realizate de atelierul Alice Design, materialele si aplicatiile folosite sunt de calitate si atent alese pentru a satisface cele mai pretentioase meirese.

Modelele din aceasta colectie sunt unice, gratioase inspirate de frumos si sublim, fiecare rochiie avand o poveste proprie. Daca doresti o un model spectaculos care sa uimeasca invitatii si sa fixeze toate privirile asupra ta colectia de rochii de mireasa Luxury 2023 este cea din care trebuie sa alegi. Fiecare rochie va fi croita in atelierul propriu, pe masurile tale iar aspectele de design si materiale pot fi discutate in functie de preferintele tale.

Rochii de mireasa 2023 - Luxury Edition - Alice Design