Rochii de mireasa printesa / bal

`

Rochia de mireasa printesa sau tip bal este probabil cel mai vechi si apreciat model. Cum nimic nu denota eleganta si regalitate mai bine decat dantela si trena aceastea sunt nelipsite din colectiile noastre. Croite in atelierul propriu, rochiile de mireasa tip printesa Alice Design permit cu usurinta modificarea design-ului si aplicarea altor broderii, dantele sau altor elemente de accesorizare.

Rochia de mireasa tip bal sau rochia de mireasa printesa este cunoscuta mai mult ca fiind rochia traditionala. Partea de sus a rochiei contine un corset foarte bine definit, de obicei purtat strans spre foarte strans, fiind de cele mai multe ori brodat sau acoperit cu dantela, fustele sunt foarte largi, cu jupoane, mult voal si tafta si crinolina dedesubt.

Rochiile de mireasa tip printesa create de Alice Design pot avea, la cerere, trene lungi accesorizate de borduri din dantela, perle sau pietre semipretioase, paiete si cristale. Daca esti in cautarea unei rochii de mireasa printesa atelierul nostru de creatie iti poate realiza pe comanda modelul dorit. Te invitam in magazinul nostru din Bucuresti pentru a-ti alege rochia de mireasa mult visata si vei fi o adevarata printesa in ziua nuntii.

> Bal / Printesa

Rochii de mireasa printesa (2) - Alice Design