Modele rochii mireasa tip A

Rochia de mireasa tip A Line are o istorie mai recenta termenul fiind uzitat pentru prima oara de cunoscutul designer francez de couture Christian Dior ca eticheta pentru colectia lansata in primavara anului 1955. Modelul tip A asa cum il vedem pe modelele din ziua de azi a primit expresia sa definitiva si popularizata de succesorul lui Dior, anume Yves Saint Laurent, cu „Trapeze Line” din la inceputul anului 1958. Rochiile cu linie tip A au ramas populare in anii ’60 -’70, apoi au disparut aproape complet de pe scena modei la inceputul anilor ’80 si au fost renascute tendinta retro de la sfarsitul anilor ’90.


Rochia de mireasa de tip A-Line are fusta asemenea literei A, sus fiind mulata, pe masura ce coboara amplificandu-se, largindu-se usor incepand din zona soldurilor. Este rochia perfecta pentru a atrage atentia asupra umerilor si bustului. Fie ca aleg Alb, Ivoire sau Off-White miresele ce prefera rochia de tip A, o vor putea accesoriza la fel ca pe modelul tip printesa, cu broderii luxuriante, pietre semipretioase si cristale pentru ca in ziua nuntii sa atraga toate privirile.
Rochia A-line potriveste oircarei siluete, astfel cele mai multe mirese Alice Design o plaseaza pe primele locuri in lista de alegeri. Croiala acestui tip de rochie se aseamana mult cu cea folosita la rochiile tip printesa, insa amplitudinea din partea de jos a fustei este considerabil mai redusa iar folosirea crinolinei este optionala.

Rochiile de mireasa tip A Line Alice Design pot fi realizate la comanda, personalizat pe masurile clientelor fiind customizabile ca design si materiale in functie de preferintele individuale. Te invitam in showroom-ul nostru din Bucuresti, unde te asteapta ultima colectie de rochii tip sirena realizata de Alice Design.

Rochii de mireasa tip A Line (2) - Alice Design