Modele rochii mireasa tip A

Rochia de mireasa tip A Line are o istorie mai recenta termenul fiind uzitat pentru prima oara de cunoscutul designer francez de couture Christian Dior ca eticheta pentru colectia lansata in primavara anului 1955. Modelul tip A asa cum il vedem pe modelele din ziua de azi a primit expresia sa definitiva si popularizata de succesorul lui Dior, anume Yves Saint Laurent, cu „Trapeze Line” din la inceputul anului 1958. Rochiile cu linie tip A au ramas populare in anii ’60 -’70, apoi au disparut aproape complet de pe scena modei la inceputul anilor ’80 si au fost renascute tendinta retro de la sfarsitul anilor ’90.


Rochia de mireasa de tip A-Line are fusta asemenea literei A, sus fiind mulata, pe masura ce coboara amplificandu-se, largindu-se usor incepand din zona soldurilor. Este rochia perfecta pentru a atrage atentia asupra umerilor si bustului. Fie ca aleg Alb, Ivoire sau Off-White miresele ce prefera rochia de tip A, o vor putea accesoriza la fel ca pe modelul tip printesa, cu broderii luxuriante, pietre semipretioase si cristale pentru ca in ziua nuntii sa atraga toate privirile.
Rochia A-line potriveste oircarei siluete, astfel cele mai multe mirese Alice Design o plaseaza pe primele locuri in lista de alegeri. Croiala acestui tip de rochie se aseamana mult cu cea folosita la rochiile tip printesa, insa amplitudinea din partea de jos a fustei este considerabil mai redusa iar folosirea crinolinei este optionala.

Rochiile de mireasa tip A Line Alice Design pot fi realizate la comanda, personalizat pe masurile clientelor fiind customizabile ca design si materiale in functie de preferintele individuale. Te poti inspira din toate colectiile de rochii mireasa Alice Design Te invitam in showroom-ul nostru din Bucuresti, unde te asteapta ultima colectie de rochii tip sirena realizata de Alice Design.

Rochii de mireasa tip A Line (3) - Alice Design