Rochii de mireasă tip A Line

Rochia de mireasă tip A Line are o istorie mai recentă termenul fiind uzitat pentru prima oară de cunoscutul designer francez de couture Christian Dior ca etichetă pentru colecția lansată în primăvara anului 1955. Modelul tip A așa cum îl vedem pe modelele din ziua de azi a primit expresia sa definitivă și popularizată de succesorul lui Dior, anume Yves Saint Laurent, cu „Trapeze Line” din la începutul anului 1958. Rochiile cu linie tip A au rămas populare în anii ’60 -’70, apoi au dispărut aproape complet de pe scena modei la începutul anilor ’80 și au fost renăscute tendința retro de la sfârșitul anilor ’90.
Rochia de mireasă de tip A-Line are fusta asemenea literei A, sus fiind mulată, pe masura ce coboară amplificandu-se, largindu-se usor începand din zona șoldurilor. Este rochia perfectă pentru a atrage atenția asupra umerilor și bustului. Fie că aleg Alb, Ivoire sau Off-White miresele ce prefera rochia de tip A, o vor putea accesoriza la fel ca pe modelul tip prințesă, cu broderii luxuriante, pietre semiprețioase și cristale pentru ca în ziua nunții să atragă toate privirile. Rochia A-line potrivește oircărei siluete, astfel cele mai multe mirese Alice Design o plasează pe primele locuri în lista de alegeri. Croiala acestui tip de rochie se aseamănă mult cu cea folosită la rochiile tip prințesă, însă amplitudinea din partea de jos a fustei este considerabil mai redusă iar folosirea crinolinei este optională.
Rochiile de mireasă tip A Line Alice Design pot fi realizate la comanda, personalizat pe măsurile clientelor fiind customizabile ca design și materiale în funcție de preferintele individuale. Te invităm în showroom-ul nostru din București, unde te asteaptă ultima colecție de rochii tip sirenă realizată de Alice Design.

> Tip A Line

Rochii de mireasă tip A Line (3) - Alice Design