Rochii de mireasa Sirena

Rochii de mireasa sirena elegante, cu dantela, broderie si aplicatii manuale de pietre semipretioase create atat pentru mireasa moderna si sofisticata cat si pentru mireasa clasica inspirata de rafinamentul modelelor vintage. Eleganta si indrazneata, rochia de mireasa sirena pune in atentia privitorului talia perfecta a miresei care o poarta. Te invitam in showroom-ul nostru din Bucuresti, unde te asteapta ultima colectie de rochii tip sirena realizata de Alice Design.

Rochii de mireasa si rochii de seara

Atelierul Alice Design comercializeaza din stoc si realizeaza la comanda rochii de mireasa si rochii de seara ( pentru nasa, mama, domnisoare de onoare ). Rochiile de seara si cele de mireasa realizate in atelierul nostru sunt unice.

Designul este personalizat in functie de preferintele clientelor, astfel incat indiferent de evenimentul la care participi (botez, cununie, nunta, petrecere, bal) te vei simti speciala.

Pentru viitoarele mirese Alice a pregatit o colectie eleganta si rafinata de rochii de mireasa printesa, rochii de mireasa sirena, rochii de mireasa empire si rochii de mireasa a-line.

Te invitam in showroom-ul nostru din Bucuresti pentru a proba colectia de rochii de mireasa 2017 ( colectia Royal ) si colectia de rochii de seara 2017 ( Noblesse ) alaturi de multe alte modele din colectii precedente.

Rochii de mireasa sirena - Alice Design