Rochii de mireasă Sirenă

Daca urmează sa fii mireasă cea mai importantă decizie și cea mai dificilă este alegerea rochiei de mireasă. Una din cele mai apreciate rochii de mireasă este rochia tip sirenă.
De obicei, domnișoarele înalte, cu talie subțire și picioare lungi sunt cele care optează pentru acest tip de rochie. Totuși, cum nu toate ne încadrăm în acest tipar, nu trebuie sa privim rochia de mireasă sirenă ca pe un fruct interzis. Dacă ești o persoană mai scundă poți alege o pereche de pantofi cu tocul mai înalt, astfel vei putea purta o astfel de rochie dar nu trebuie sa uiți că acei pantofi te vor însoți pe toată durata evenimentului. Pe de altă parte rochia tip sirenă accentuează formele corpului și de obicei nu se recomandată fetelor cu șolduri mai generoase sau celor care urmeză să fie mămici.
De la prima rochie de mireasă purtată de Anna de Bretania în secolul XV stilul acestor rochii a evoluat dar în acelasi timp s-au păstrat aspecte coonstante. Rochia de mireasa sirena nu face abstracție, astel moda anilor 2020 propune rochii spectaculoase din materiale ușoare și fine accesorizate de dantele și alicații de pietre prețioase și semipretioase complexe. Trenele lungi sau detașabile și voalul (lung sau chiar și cel scurt) contribuie desăvârșit la eleganța și unicitatea rochiei tip sirenă.
Dacă va intrebați ce culoare sa aleg? Alb (nonculoare), off white sau ivoire, toate se potrivesc perfect pentru rochia de mireasă sirenă. Cu toate că în ultimii ani miresele noastre au preferat rochiile offwhite sau ivoire albul va rămâne mereu preferata mireselor care respectă tradiția. în funcție de materialele și aplicațiile folosite rochia de mireasă sirenă se poate adresa atât fetelor care preferă stilul miresei moderne și sofisticată dar și celor care iubesc aspectul clasic insiprat de rafinamentul modelelor vintage.
Te invităm în showroom-ul nostru din București, unde te asteaptă ultima colecție de rochii tip sirenă realizată de Alice Design.

Rochii de mireasă sirenă (3) - Alice Design