Rochii de mireasa Sirena

Daca urmeaza sa fii mireasa cea mai importanta decizie si cea mai dificila este alegerea rochiei iar alegerea unei rochii de mireasa sirena este si mai dificila. Alaturi de modelele tip printesa acest tip de rochie se afla in topul preferintelor clientelor noastre si in ultimii ani colectiile create de Alice au facut fericite numeroase mirese.
De obicei, domnisoarele inalte, cu talie subtire si picioare lungi sunt cele care opteaza pentru acest tip de rochie. Totusi, cum nu toate ne incadram in acest tipar, nu trebuie sa privim rochia de mireasa sirena ca pe un fruct interzis. Daca esti o persoana mai scunda poti alege o pereche de pantofi cu tocul mai inalt, astfel vei putea purta o astfel de rochie dar nu trebuie sa uiti ca acei pantofi te vor insoti pe toata durata evenimentului. Pe de alta parte rochia tip sirena accentueaza formele corpului si de obicei nu se recomandata fetelor cu solduri mai generoase sau celor care urmeza sa fie mamici.

De la prima rochie de mireasa purtata de Anna de Bretania in secolul XV stilul acestor rochii a evoluat dar in acelasi timp s-au pastrat aspecte coonstante. Rochia de mireasa sirena nu face abstractie, astel moda anilor 2020 propune rochii spectaculoase din materiale usoare si fine accesorizate de dantele si alicatii de pietre pretioase si semipretioase complexe. Trenele lungi sau detasabile si voalul (lung sau chiar si cel scurt) contribuie desavarsit la eleganta si unicitatea rochiei tip sirena.

Daca va intrebati ce culoare sa aleg? Alb (nonculoare), offwhite sau ivoire, toate se potrivesc perfect pentru rochia de mireasa sirena. Cu toate ca in ultimii ani miresele noastre au preferat rochiile offwhite sau ivoire albul va ramane mereu preferata mireselor care respecta traditia.
in functie de materialele si aplicatiile folosite rochia de mireasa sirena se poate adresa atat fetelor care prefera stilul miresei moderne si sofisticata dar si celor care iubesc aspectul clasic insiprat de rafinamentul modelelor vintage. Te invitam in showroom-ul nostru din Bucuresti, unde te asteapta ultima colectie de rochii tip sirena realizata de Alice Design.

Rochii de mireasa sirena (7) - Alice Design